Moederdag cadeautips

Met Moederdag zet je natuurlijk de liefste mama of oma in het zonnetje met een mooi cadeau speciaal voor haar. Een complete box, of een kleinigheidje? Altijd feestelijk verpakt!

Ontdek alle Moederdagcadeaus

Wie verras jij op Moederdag?

Moederdag is natuurlijk hét moment om de liefste (toekomstige) mama en oma in het zonnetje te zetten! Uiteraard vind je bij Hip&Mama Box een uitgebreid assortiment met de mooiste cadeaus voor Moederdag voor mama, voor oma én zelfs voor oma & opa! Wie ga jij verrassen? 💖

Moederdagcadeau voor mama

De leukste cadeaus voor mama! Verras de liefste mama dit jaar met een uniek cadeau. En we maken het je makkelijk, wij zorgen voor een kant-en-klaar cadeau!

Moederdagcadeau voor oma

Verras de liefste oma met een origineel cadeau van jou en je kindje(s). Want ze is niet alleen de liefste mama, maar ook de liefste oma. Het assortiment bestaat uit kant-en-klare cadeaus en mooie cadeauboxen.

Moederdagcadeau voor oma (&opa)

Moederdag is hét moment om de liefste oma én opa (want die mag ook niet vergeten worden 😉) in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Ontdek ons unieke assortiment met de leukste cadeaus om oma & opa te verwennen!

Liever zelf een box samenstellen of een los product shoppen in onze shop? Dat kan natuurlijk ook!

Niet in de gelegenheid om je cadeau zelf te geven? Verstuur dan rechtstreeks naar de gelukkige mama! Met liefde door jou uitgekozen, met liefde door ons verpakt. Een kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af!✨

Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Done by Deer
logo the gift label
logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.