Moederdag cadeautips voor mama

Met Moederdag zet je natuurlijk de liefste mama (to be) in het zonnetje met een mooi cadeau speciaal voor haar. Een complete box, of een kleinigheidje? Altijd feestelijk verpakt!

Direct bestellen

Moederdag is natuurlijk het moment om de liefste (aanstaande) mama’s in het zonnetje te zetten! Wij hebben een complete collectie met mooie cadeaus voor mama. En dit jaar vind je alle populaire items ook in een speciale voordeligere cadeaubox!

Onze cadeautips!

Moederdag Cadeaubox

Een cadeaubox speciaal voor mama! Gevuld met een gave #momlife shopper – dé mama tas waar alles in past, het kinderservies “Smullen met mama” in de kleur roze of mint’ en het mooie momentenboekje van Miekinvorm. Het perfecte cadeau voor Moederdag!

Kinderservies “Smullen met mama”

Wie maakt de aller lekkerste hapjes? Dat is mama natuurlijk! Tijd voor een feestje aan tafel met het vrolijke kinderservies in roze en mint!
En handig voor mama: het servies kan in de vaatwasser en magnetron!

Mooie Momenten Boekje

Dit is het boekje om de mooiste momenten vast te leggen & nooit meer te vergeten! Je noteert de datum, en het moment dat je wilt vast leggen van die dag of week, op het moment zelf of later. Iedere pagina is gelinieerd en daarom helemaal zelf in te vullen. Je kunt er ook kleine fotootjes bij plakken (tip: de minisquares van de Hema).

Shopper #momlife

Eén van onze bestsellers en daarom mag deze tas natuurlijk niet ontbreken tussen onze tips voor Moederdagcadeaus voor mama. De momlife tas is perfect als: luiertas, boodschappentas, shopper, voor weekendjes weg, mee naar het KDV, sporttas en ga zo maar door!

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 35,5 toe voor gratis verzending!