Shop de mooiste items om herinneringen te bewaren!

Verlof of een regenachtige vakantie? Voor jou hét ideale moment om de fotoboeken en invulboeken uit de kast te trekken en aan te vullen! Met de bewaarcollectie kun je alle herinneringen een mooi plekje geven. Shop ze hier!


Making memories


Herinneringen maken in de vakantie en bewaren


Lekker binnen blijven


Knutselen & tekenen met de kindjes wordt nog leuker!

Al je herinneringen aan de baby en kindertijd verzamel je met hulp van Hip&Mama Box

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment van producten om herinneringen en mijlpalen vast te leggen voor altijd! Van het invulboek van je zwangerschap tot het bewaren van alle lieve felicitatiekaartjes na de geboorte. Een groot deel van onze collectie is gericht op het vastleggen en bewaren van jullie dierbare herinneringen samen.

Een memorybox met naam

Het geboortepakje, de invulboeken en de echo’s wil je natuurlijk bewaren op een mooie plek waar die losse spulletjes veilig opgeborgen kunnen worden. Daar hebben we een prachtige collectie memoryboxen voor ontworpen. Deze houten kist met bedrukking of gravering kun je personaliseren met de naam van je kleintje. Zo heeft hij of zij altijd een mooie box met alle tastbare herinneringen aan zijn baby en kindertijd. Vul de memorybox met alles wat je je kindje later mee wilt geven!

Alle mijlpalen vastleggen

De memory- en magneetboxen zijn perfect voor het bundelen van alle mijlpalen. De invulboeken van de zwangerschap, het babyboek en natuurlijk de eerste echo’s. Maar als je kindje wat ouder wordt, mag het uitsprakenboekje niet ontbreken! De eerste woordjes en gekke versprekingen zijn super leuk om vast te leggen voor nu en later. En wat dacht je van het schoolfotoboek? Waarin je alle school- en klassenfoto’s van je kindje kunt plakken vanaf de kinderopvang tot en met groep 8!

Je moet er even voor gaan zitten

Het schiet er al snel bij in om alle invulboeken bij te werken, de fotoboeken in te plakken en alles te bundelen tot een complete bewaarbox.
Daarom zijn de druilerige dagen in de vakantie een perfect moment om hier de tijd voor te nemen. Zet de kindjes aan de knutsel en ga zelf ook lekker plakken. Zo hou je iedereen bezig (en tevreden) tijdens een vakantie met slecht weer.

Volg ons op onze socials en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en acties @hipenmamabox

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.