Het mooiste kraamcadeau!

Ben je op zoek naar het mooiste kraamcadeau? Een complete box, of een kleinigheidje? Bij Hip&Mama Box zit je goed. Een feestje om te geven en om te krijgen!

Bekijk alles

Ben je op zoek naar een kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box kun je de leukste kraamcadeaus vinden voor zowel jongens als meisjes, waaronder natuurlijk ook een mooi kraamcadeau met naam. Kies een ready-to-give cadeaubox, stel je eigen box samen of kies een leuk cadeautje in de shop! Wij helpen je graag en hebben de leukste items voor je verzameld. Bekijk de producten of kies een categorie hieronder.

Top 10 kraamcadeau’s tot €40,-

Top 10 kraamcadeau’s vanaf €40,-

Stel je eigen kraamcadeau Hip&Mama Box samen

kraamcadeau memory box jungle party
kraamcadeau meisje naambord
baby bello kraamcadeau
kraamcadeau met naam - leuke kraamcadeaus jongen
Uitsprakenboekje jungle herinneringen kind kinderen kleinkind kleinkinderen moederdag cadeau kraamcadeau
geboortekaartjes bewaren - bewaarbundel voor de geboortekaartjes

Onze merken

logo the gift label
logo little Indians

Jouw kraamcadeau shop je bij Hip&Mama Box

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste kraamcadeaus voor jongens en meisjes! Met welk kraamcadeau wil jij de kersverse ouders verrassen? 💖

Kies je bijvoorbeeld voor een cadeaubox? Deze zijn namelijk niet alleen een prachtige verpakking, maar hiermee geef je een duurzaam cadeau om jaren te gebruiken en onder andere foto’s of andere herinneringen in te bewaren. Je kunt ook kiezen voor een opdruk met naam, want daarmee maak je dus écht indruk!

De leukste kraamcadeaus met naam

Het leukste kraamcadeau is natuurlijk gepersonaliseerd met de naam van de kleine. Van gepersonaliseerde rompers en mutsjes, tot gegraveerde naambordjes met geboortegegevens. In onze shop vind je voor ieder wat wils! Kies jij ook voor een kraamcadeau met naam?

Kraamcadeau van Hip&Mama Box versturen

Wij versturen het kraamcadeau namens jou ook rechtstreeks naar de gelukkige, natuurlijk mét persoonlijk handgeschreven kaartje. Alles bij elkaar een kant-en-klaar cadeau waarmee je kunt aankomen.

Kraamcadeauboxen

Al jaren is Hip&Mama Box uniek in het maken van de leukste kraamcadeau boxen. Wij matchen de mooiste items van de mooiste merken met elkaar. Met als resultaat: een prachtige box! Maak echt indruk en kies bijvoorbeeld voor een bijpassende opdruk op de box zelf, want deze kun je namelijk bewaren!

Kun je niet zo goed kiezen?

Je kunt ook kiezen voor cadeauboxen met een budget. Jij kiest de prijs en geeft de wensen aan, daarmee gaan wij intussen aan de slag! Wij selecteren namelijk de allerleukste items van de mooiste merken. Daarmee maken wij een prachtige box!

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.