Hip&Mama Box - Happy unboxing!

Welkom bij Hip&Mama Box! Dé plek waar je cadeauboxen en losse cadeautjes kunt kopen voor (toekomstige) mama’s, papa’s, oma’s, opa’s… eigenlijk voor iedereen! Bij 3 producten of meer verpakken wij je bestelling in een leuke cadeaubox met een door jou gekozen thema. Happy unboxing! 🤗

Zwangerschapsboxen bekijken

Een heerlijk verwenmoment voor (aanstaande) mama. Vind de leukste producten in de shop, maak je eigen cadeaubox of kies een kant-en-klare cadeaubox!

Verwen de allerliefste (aanstaande) papa! Met kant-en-klare cadeauboxen en een shop vol leuke producten voor papa (to be).

Van kinderservies en beddengoed Hotel Opa&Oma, tot de mooiste cadeauboxen! De allerliefste opa & oma mogen niet vergeten worden.

Surprise!

Bekijk onze zwanger & kraamcadeauboxen

Bekijken

DIY

Stel je eigen box samen

Aan de slag

Shoppen

Bekijk al onze producten

Bekijken

Onze favoriete cadeauboxen

#MOMLIFE

Rockin the momlife met onze collectie #momlife items, waaronder de populaire shopper en t-shirts.

Slapen bij opa & oma

Ook verkrijgbaar als hoeslaken.

Stel je eigen box samen

Wil je liever zelf je producten kiezen? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 3 producten verpakken wij je cadeaus in een giftbox. Je kunt dan zelf aangeven of het cadeau voor papa of papa to be is.

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

logo the gift label
logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.