Geboorteblokken

De onderstaande geboorteblokken zijn leuk om te geven als houten kraamcadeau of om zelf te kopen voor de baby! De opdrukken voor de geboorteblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat betekent dat er voor elke baby en kinderkamer een leuke kleur tussen zit. Naast de naam op de blokken is het mogelijk om andere details van de geboorte toe te voegen. Zoals het tijdstip van de geboorte, het geboortegewicht en de datum. Daarnaast kun je nog kiezen voor toffe symbolen. Voorbeelden van symbolen waar je uit kunt kiezen zijn onder andere: hart, regenboog, giraffe, dino en nog veel meer! Dit maakt de kinderkamer nog persoonlijker.

Alle 9 producten

Geboorteblokken zijn altijd leuk op de babykamer

De baby is eindelijk geboren en dat betekent dat het tijd is voor een leuk cadeautje. Deze houten geboorteblokken zijn altijd een perfect houten kraamcadeau omdat wij de opdrukken in verschillende kleuren hebben. Er is dus altijd een kleur die past bij de baby en de babykamer. De blokken zijn dus bedoeld als decoratie en niet als speelgoed. 

Welke gegevens komen er op de geboorteblokken?

Dat is een hele goede vraag! De gegevens die je achter moet laten hebben allemaal te maken met de geboorte van de baby. Dus de geboortedatum, tijdstip van de geboorte, het gewicht en een leuk symbool om het af te maken. Voorbeelden van symbolen waar je uit kunt kiezen zijn onder andere: hart, regenboog, auto, giraffe, tracor, auto, dino…

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.