Een feestje om te geven én om te krijgen!

Maak jouw kraamcadeau nog persoonlijker met de naam van de baby. Onze kraamcadeaus worden met grote zorg en veel liefde speciaal samengesteld. Nieuw: bedruk ook je box met naam en maak echt indruk! 💕

Bekijk alles met naam

Nieuw: personaliseer je cadeaubox!

Nieuw! Personaliseer je cadeauverpakking en maak écht indruk met jouw kraamcadeau. De cadeaubox is namelijk ook een box om de mooiste baby spullen in te bewaren. Een cadeau voor het leven! Je kunt kiezen uit diverse designs.

Houten naamblokken & vlaggen

Ben je op zoek naar een kleiner kraamcadeau met naam en iets origineels? Geef dan deze naamblokken of vlaggen als kraamcadeau! Beide staan mooi in ieder babykamertje 😍

Herinneringskisten

Met de allermooiste ontwerpen 😍. Kies je voor een gegraveerde-  of een full color box? Een herinneringskist met naam zal altijd in de smaak vallen, want dit is een cadeau voor het leven!

Houten accessoires

We hebben ook super leuke houten accessoires met naam. Met deze houten accessoires kun je super leuk de baby-of kinderkamer decoreren! Bij Hip&Mama Box kun je nu de eigen naam van de kleine laten uitsnijden of graveren. Hoe leuk is dat!?🥰 Met deze eye-catchers maak je de baby- of kinderkamer helemaal af!

In onze kraamcadeau’s vind je de volgende merken

logo the gift label
logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.