De mooiste kraamcadeaus met naam

Op zoek naar een kraamcadeau met naam voor een jongen? Maak jouw kraamcadeau nog persoonlijker met de naam van de kleine. Onze kraamcadeauboxen worden met grote zorg en veel liefde speciaal samengesteld. Kortom een feestje om te geven én om te krijgen!

De leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus van Hip&Mama Box! Ontvang  gratis verzending vanaf €75✨ 

Geboorteposter op hout

Ben je op zoek naar een kleiner kraamcadeau voor jongens met naam en iets origineels? Geef dan deze geboorteposter als kraamcadeau! Kies je voor een poster met foto van de kleine of voor onze eigen designs? Een prachtige accessoire op elke baby- en kinderkamer!

Houten accessoires voor jongens

We hebben ook super leuke houten accessoires met naam voor jongens. Met deze houten accessoires kun je super leuk de baby-of kinderkamer decoreren! Bij Hip&Mama Box kun je nu de eigen naam van de kleine laten uitsnijden of graveren. Hoe leuk is dat!? Met deze eye-catchers maak je de baby- of kinderkamer helemaal af!

Liever de gehele collectie van onze houten accessoires bekijken?

Kraamcadeau jongen - cream & blauw
Babyboek giraffe met naam
Geboorteposter op houten blok - Maagd Sand
Invulboek oma NAAM_Oud Groen2
gift set jungle party
Spaarpot met naam splash blue kraamcadeautje

Het allerleukste kraamcadeau jongen met naam!

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste kraamcadeaus voor jongens! Met welk kraamcadeau wil jij de kersverse ouders van het liefste jongetje verrassen?

Kies je bijvoorbeeld voor een cadeaubox? Deze zijn namelijk niet alleen een prachtige verpakking, maar hiermee geef je een duurzaam cadeau om jaren te gebruiken en onder andere foto’s of andere herinneringen in te bewaren. Je kunt ook kiezen voor een opdruk met naam, want daarmee maak je dus écht indruk!

Kraamcadeau jongen met naam

Een kraamcadeau jongen met naam is het allermooiste cadeau om te geven! Van gepersonaliseerde rompers en mutsjes, tot gegraveerde naambordjes met geboortegegevens. In onze shop vind je voor ieder wat wils!

Kraamcadeau versturen

Wij versturen het kraamcadeau namens jou ook rechtstreeks naar de gelukkige, natuurlijk mét persoonlijk handgeschreven kaartje. Alles bij elkaar een kant-en-klaar cadeau waarmee je kunt aankomen.

Kraamcadeauboxen

Al jaren is Hip&Mama Box uniek in het maken van de mooiste cadeauboxen. Wij matchen de mooiste items van de mooiste merken met elkaar. Met als resultaat: een prachtige box! Maak echt indruk en kies bijvoorbeeld voor een bijpassende opdruk op de box zelf, want deze kun je namelijk bewaren!

Kun je niet zo goed kiezen?

Je kunt ook kiezen voor cadeauboxen met een budget. Jij kiest de prijs en geeft de wensen aan, daarmee gaan wij intussen aan de slag! Wij selecteren namelijk de allerleukste items van de mooiste merken. Daarmee maken wij een prachtige box!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.