Kerstbal met zwangerschapsaankondiging

  • Prijs

Het mooiste cadeautje hangt in de boom! Door een kerstbal met zwangerschapsaankondiging op te hangen in de boom, zorg je voor een onvergetelijke kerst voor iedereen…

Alle 39 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 39 producten

Kerstbal met zwangerschapsaankondiging

Het mooiste cadeautje hangt in de boom! Wat is nou een beter moment om dit mooie nieuws te delen dan met kerst? De hele familie komt samen, dus je kunt het in één keer aan jouw dierbaren vertellen. Het kan niet anders dan dat de aankondiging voor een kerstsfeer zal zorgen die je niet snel zult vergeten.

De leukste kerstballen met zwangerschapsaankondiging

Wij hebben verschillende kerstballen met een zwangerschapsaankondiging ontwikkeld.

Kerstbal 1: Houten kerstbal.

De eerste kerstbal met zwangerschapsaankondiging is een houten kerstbal. Deze kerstbal is helemaal van hout en met tekst gegraveerd. De kerstbal is verkrijgbaar in een 3D-versie, maar ook om het nieuws speciaal aan papa, oma, opa, oom & tante en nog veel meer te vertellen.

Kerstbal 2:  Zwangerschapsaankondiging echofoto.

Lever zelf de echofoto aan en wij maken er een mooie kerstbal van. Wedden, dat jij de meest originele kerstboom hebt! 🙂

Kerstbal 3: Zwangerschapsaankondiging met kerstbal (hout en plexiglas).

Doordat wij plexiglas op de kerstbal toevoegen, zorgt dit voor een tof 3D effect. Het is meteen duidelijk voor die de kerstbal met zwangerschapsaankondiging is bedoeld. De kerstbal is verkrijgbaar in verschillende kleuren: groen, blauw, roze en naturel. Dit  betekent dat de kerstbal hoe dan ook past bij de andere kerstballen in jouw kerstboom. Daarnaast is de kerstbal verkrijgbaar in de variant voor: baby, opa & oma, oom & tante en nog veel meer! Tot slot kun je de uitgerekende maand invullen, wij zullen deze vervolgens toevoegen aan de kerstbal!

Grootte kerstballen met zwangerschapsaankondiging

Alle kerstballen hebben een diameter van 10 cm. Daarnaast wordt er een touwtje toegevoegd zodat je hem direct kunnen ophangen aan de boom. Ideaal toch 🙂

Bijzondere kerst

Door een kerstbal met zwangerschapsaankondiging op te hangen, kan het niet anders dan dathet een onvergetelijke kerst wordt voor iedereen….

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.