Invulboeken

Bundel de mooiste momenten in de mooiste invulboeken. De boeken zijn simpel in te vullen en hebben een stijlvol design. Kies je voor een boek voor jezelf? Of maak je Oma of Opa&Oma blij met een origineel cadeau?

Bekijk alles

De mooiste invulboeken! Verstuur ook rechtstreeks naar de ontvanger mét persoonlijk kaartje!

LAATSTE KANS!

Invulboeken voor oma

Het leukste boekje voor oma en kleinkind! Dit boekje mét goudfolie is een herinneringsboekje van de mooiste momenten samen. Van (heel veel) foto’s, uitspraken, mooie momenten, dagjes samen, vragen over toen oma nog klein was en nog veel meer!

Trotse eigenaresse & mama

Als mama van twee jonge meiden weet ik als geen ander dat de eerste jaren voorbij vliegen. Heel veel mooie momenten ben ik alweer ben vergeten, dit vind ik zonde! Hoe leuk is het als je deze momenten later samen terug kunt kijken? Met dit in mijn achterhoofd ben ik begonnen aan onze eigen collectie invulboeken.

Wij hebben in de collectie meerdere invulboeken die perfect aansluiten op ieder goud moment, zodat deze nooit meer vergeten worden

Veel shop plezier!

Carola, eigenaresse Hip&Mama Box

carola hip&mama box

Invulboeken voor iedere mijlpaal.

Want ze zijn maar 1 keer zo klein! Begin met het bijhouden van je zwangerschap in ons zwangerschapsboek en laat het kraambezoek zich voorstellen via ons nice to meet you boek.
Voor je kleintjes mijlpalen in het eerste jaar wendt je je tot het babyboek. En zodra je kleintje gaat praten, bewaar je de leuke de versprekingen in onze originele uitsprakenboekjes.

Invulboeken met hardcover of houten kaft.

De collectie invulboeken bestaat uit verschillende kleuren en designs.
Ook te personaliseren met naam.

De papa-, mama-, oma- en opa, oma & ik invulboeken collectie

Naast de leuke boeken voor je kindjes mijlpalen hebben we ook een collectie leuke boekjes voor oma en invulboekjes voor opa & oma. Wist je dat Hip&Mama Box zelf de bedenker was van de invulboekjes voor oma? Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken, en dat is niet gek! Ze zijn ook zo leuk! Je kunt ze nu zelfs personaliseren met naam van je kindje.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.