De mooiste invulboeken

Met of zonder gouden touch, altijd vol met de mooiste herinneringen!

Bekijk alle invulboeken

Bestel jouw invulboek nu met 10% korting ✨

Gouden momenten in de mooiste boeken!

Daar zijn ze dan! Onze eigen collectie invulboeken!

Als mama van twee meiden (4& bijna 2) weet ik als geen ander dat de eerste jaren voorbij vliegen. En ik moet ook bekennen dat ik heel veel mooie momenten alweer ben vergeten. Zonde!

Met dit in mijn achterhoofd ben ik begonnen aan onze eigen collectie invulboeken. Ik ben altijd druk, dus ik wil vooral dat het simpel is om de boeken bij te houden. Je bestelt enkel foto’s (tip: bij de Hema heb je ze al met 10 min in heel veel leuke formaten) en je gaat aan de slag.

Het babyboek is echt een boek voor het eerste jaar, maar alle andere boeken zijn boeken waar je jaren over kunt doen en zijn vooral een bewaarboekje voor de allerleukste momenten met elkaar, met mama, oma of opa&oma. Natuurlijk kon er met twee kletsende meisjes in huis een uitsprakenboekje ook niet missen in de collectie.

We ontwerpen nog even door, want binnenkort komt er ook een zwangerschapsboek bij 💖

Carola, eigenaresse Hip&Mama Box

Babyboeken eerste jaar

Dit mooie hardcover boek met goudfolie op de cover is een prachtig bewaarboek voor de mijlpalen van het eerste jaar. Er is voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand. Dit boek is verkrijgbaar in vijf kleuren. Welke kies jij?

Happy Moments

Onze persoonlijke favoriet! Dit boekje is namelijk een verzameling van de allermooiste momenten samen! Van zwangerschap, tot verjaardagen en van leuke momenten thuis tot de mooiste vakanties! Het happy moments invulboek vul je helemaal naar eigen wens in. Dit boekje is verkrijgbaar in maar liefst 6 designs, waaronder blush, groen, wit en blauw met goudfolie en jungle en regenboog thema!

Voor Oma

Drie jaar geleden introduceerden wij als allereerste het Oma&ik boekje en zijn er ontzettend veel oma’s verwend met dit boekje. Inmiddels waren we toe aan een nieuw design en een verbetering van de pagina’s. Het resultaat zijn we trots op: 3 nieuwe boekjes in het roze, groen en wit met goudfolie op de cover.

Voor Opa&Oma

Het leukste boekje voor opa, oma en kleinkind! Dit boekje mét goudfolie is een herinneringsboekje van de mooiste momenten samen. Van (heel veel) foto’s, uitspraken, mooie momenten, dagjes samen, vragen over toen opa&oma nog klein waren en nog veel meer! Dit boekje is daarom hét boekje voor iedere iedere opa&oma.

Voor de leukste uitspraken

Je noteert de eerste woordjes van je kindje en verzamelt alle leuke uitspraken en versprekingen. Als je kindje begint te praten liggen de versprekingen, andere benamingen of gekke invalshoeken al gauw op de loer! Dit boekje is verkrijgbaar in jungle en regenboog variant en bedrukken wij met naam!

Mama&Ik

Het allerleukste boekje voor de mooie momenten van mama & baby/kind. Dit boekje is een verzameling van de allermooiste momenten samen. De titel op de kaft is in goudfolie. Door de ware-O binding kun je genoeg foto’s inplakken. Verkrijgbaar in blush en groen.

Liever zelf een box samenstellen of een los product shoppen in onze shop? Dat kan natuurlijk ook!

Niet in de gelegenheid om je cadeau zelf te geven? Verstuur dan rechtstreeks naar de gelukkige mama! Met liefde door jou uitgekozen, met liefde door ons verpakt. Een kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af!✨

Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021 voor oma
invulboek met goud
Inspiratie voor Moederdag cadeaus 2021

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.