Hip&Mama Box €50

50,-

Ben je op zoek naar een uniek cadeau van Hip&Mama Box, maar ben je zelf niet zo goed in het bedenken ervan? Laat het aan ons over! Liever zelf samenstellen of kiezen uit een kant-en-klare box? Dat kan ook!

Kleur * 

Meerdere opties zijn mogelijk. Wij houden zo veel mogelijk rekening met de door jou gekozen kleuren.

Cadeaumoment * 

Cadeau voor papa toevoegen? * 

Let op: we doen ons uiterste beste best om hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, maar wij kunnen niets garanderen. Neem contact op indien je vragen hebt.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Cadeautje nodig? Verstuur je cadeau rechtstreeks naar de ontvanger! Natuurlijk met een persoonlijk kaartje van jou!

  • Vanaf €75,- gratis verzending

  • Altijd feestelijk verpakt!

Wil je een cadeau sturen voor bijvoorbeeld het wensen van een fijne zwangerschap? Heb je binnenkort een babyshower of ga je op kraamvisite en zoek je een kraamcadeau? Kortom: ben je op zoek naar een uniek cadeau van Hip&Mama Box, maar ben je zelf niet zo goed in het bedenken ervan? Laat het aan ons over! Jij geeft aan wat je budget is, of het voor een jongen of meisje is en wij gaan aan de slag! Heb je speciale wensen? Dan kun je dat natuurlijk aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen. Je kunt kiezen uit vier bedragen, zo is er altijd een box die past binnen je budget. De box t.w.v. €27,50, €75 en €100,- vind je hier.

Onze cadeauboxen zijn gevuld met de allerleukste producten uit onze shop. Je kunt producten tegen komen van o.a. Little Dutch, Lodger, Jollein, Meyco en natuurlijk ons eigen merk Designed by Hip&Mama Box.

De inhoud is een verrassing! Maar we beloven je dat we je echt zullen verrassen. Je kunt kiezen uit de thema’s: Hoera, zwanger, Baby girl & Baby boy. Vind je het leuk om ook papa te verrassen met een cadeau? We voegen met liefde een speciaal cadeau voor hem toe. Ben je benieuwd welke boxen anderen al gemaakt hebben? Bekijk dan onze pagina: Get inspired- Shop the look.

Hoe werkt het:

  • Geef aan welk thema we mogen maken, je kunt kiezen uit: Hoera zwanger, Baby girl en Baby boy. (let op: deze vraag kom je bij het afrekenen nogmaals tegen, maar dit kun je dan negeren)
  • Geef aan of wij ook een cadeau voor papa mogen toevoegen aan de box. Dit is optioneel, en helemaal aan jou of je dit wilt of niet.
  • Geef eventuele voorkeuren door. Zo kun je aangeven dat je een bepaald producten absoluut niet wilt, of juist wel heel graag. Met dat laatste kan het natuurlijk zijn dat we hier geen rekening mee kunnen houden, maar we zullen ons uiterste best er voor doen.

Wil je liever zelf je eigen box samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Jij kiest de producten (min 3), wij zorgen voor een mooie cadeaubox! Meer informatie over het zelf samenstellen van een box vind je hier.

Thema

A Cool Guy, A Lovely Girl

Merk

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.