kraamcadeau voor jongens

Shop de mooiste kraamcadeau voor een jongens in onze shop! Wij hebben alvast ready-to-gift cadeauboxen voor je samengesteld. Je kunt ook je eigen box samenstellen in onze shop!

Shop de leukste kraamcadeaus voor jongens bij Hip&Mama Box

Ben je op zoek naar een origineel en uniek en leuk kraamcadeau voor een jongen? Vind de allermooiste cadeaus in onze shop. Kies een ready-to-gift cadeaubox, of stel je eigen box samen. Wij hebben alvast een collectie mooie boxen vooraf samengesteld, maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. De webshop zit bomvol mooie items om een uniek en origineel kraamcadeau voor een jongen te maken.

Luxe cadeauboxen, gevuld met de mooiste merken

Onze cadeauboxen zijn gevuld met producten van o.a. Done by Deer, Little Dutch, Jollein, The Gift Label en Happy Horse.

Kraamcadeau voor een jongen in hippe kleuren!

Bij Hip&Mama Box vind je kraamcadeaus voor jongens in de gave kleuren caramel/bruin, blauw, stone green & khaki en grijs. Allemaal stoere kleuren voor stoere mannetjes!

Luxe en duurzame verpakking

De cadeaubox is luxe en duurzaam. Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Kies voor een blauw/groene verpakking, de populaire jungle verpakking of personaliseer de cadeaubox met naam en geboortedatum van de baby! Hip&Mama Box is altijd een feestje om te geven en om te krijgen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 25,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.