Bedankt voor je aanvraag!

Wij gaan direct voor je aan de slag!
Binnen 24uur (ma-vrij) ontvang je van ons een reactie met een overzicht van je bestelling.

Is alles naar wens? Dan gaan we je bestelling direct verwerken en wordt je bestelling met het eerst volgende ophaalmoment van DHL meegegeven. Natuurlijk houden we je via Track&Trace e-mails op de hoogte van de levering.

De factuur verzenden wij alleen per e-mail. De factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen.

Heb je vragen?

Neem contact op met Suzan: [email protected] of bel 085-0655483. (ma-vrij van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Kraamcadeau verrassing Hip&Mama Box groot in witte box
Hoera een baby! kaartje
Gepersonaliseerde memorybox; memorybox met naam Hip&Mama Box

Wat anderen zeggen..

qsn logo
“Bij QSN zetten we onze werknemers graag in het zonnetje! Zo ook wanneer een van de collega’s een kleintje verwacht. Onlangs heb ik voor het eerst een verrassingsbox opgestuurd via Hip&Mama box. Wat een mega leuke box is er door het team samengesteld! De box werd dan ook heel goed ontvangen. De collega kon hierdoor zijn aandacht even verplaatsen van ISO certificatie naar de komst van de baby. Als Office Manager vind ik het heel fijn dat er partijen zoals Hip&Mama box bestaan. Ze nemen mij het werk uit handen. De communicatie verliep ook heel prettig, geen vraag was te gek en er werd echt meegedacht. Alleen maar complimenten! Als er weer een collega in verwachting is, kom ik zeker bij jullie terug.”
Daphne Koot, Office Manager QSN
“Wij zochten met spoed een verlofcadeau voor onze collega. Door de bereikbaarheid, de snelheid en vriendelijkheid was ons cadeau snel samengesteld en de volgende dag al in huis!”
B. Soares, GJ Personeelsdiensten

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.