Babymutsje caramel met naam

11,95

Een leuk kraamcadeautje voor een pasgeboren jongetje! Tip: combineer met het rompertje met naam en profiteer van een leuke korting op de set. Deze shop je hier.

Uitverkocht

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Babymutsje Caramel met naam

Het babymutsje is gemaakt van 100% katoen en voelt daardoor onwijs zacht aan. Het babymutsje heeft een witte opdruk. Om ervoor te zorgen dat het babymutsje zo mooi mogelijk blijft, hebben we een aantal belangrijke (was)tips opgesteld;

  • Was het babymutsje op 30 graden. Het babymutsje is namelijk volledig gemaakt van katoen, waardoor de kans is groter is dat het mutsje kan krimpen in de was. Wanneer je het babymutsje wast op 30 graden is de kans klein dat het mutsje krimpt. Daarnaast is het van belang om de eerste paar keren het babymutsje apart te wassen met gelijke kleuren.
  • Wanneer het babymutsje gewassen is kan je deze het best aan de lucht laten drogen in plaats van in de droger. Hiermee voorkom je ook dat het babymutsje krimpt.
  • Tot slot is het belangrijk om de opdruk niet te strijden. De naam die op het babymutsje staat blijft dan zo mooi mogelijk.

Tip: combineer met het rompertje met naam en profiteer van een leuke korting op de set. Deze shop je hier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.