Elke twee maanden een verwenmoment voor jou

Ons abonnement tijdens je zwangerschap: het cadeau van jezelf, voor jezelf! De cadeauboxen zijn gevuld met de leukste, liefste, stoerste babyproducten voor je kleine mini! Schrijf je nu in en krijg een #momlife shopper cadeau!

Abonneer direct

Kies je voor een abonnement of shop je eenmalig een box?

Kies je voor een abonnement? Dan ontvang je maximaal 6 boxen. Hoeveel je er daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van de zwangerschapsfase waar je je momenteel in bevindt. De box wordt gratis verzonden binnen Nederland en België, is maandelijks opzegbaar en bevat een thema welke jij selecteert (jongen, meisje of unisex).

Je cadeau bij het abonnement!

Abonneer je nu en ontvang een #momlife shopper CADEAU bij je eerste box!

homepage-cadeauboxhomepage-cadeaubox

Abonnement

€39,95 per 2 maanden + #momlife shopper CADEAU!

Ik word abonnee
homepage-zelf-samenstellenhomepage-zelf-samenstellen

Shop een box

Vanaf €10,- tot €100,-

Bestel een box

Met Hip&Mama Box aftellen naar het einde van je zwangerschap

Start bij de box van jouw keuze:

Box 1

Thema: So In Love
Fase: t/m 3 maanden zwanger

Box 2

Thema: Feeling You
Fase: 4/5 maanden zwanger

Box 3

Thema: Little Miracle
Fase: 6/7 maanden zwanger

Box 4

Thema: Ready to Pop
Fase: 8/9 maanden zwanger

Box 5

Thema: Baby Here I Am
Fase: baby 0-1 maand

Box 6

Thema: Hello World
Fase: baby 2-3 maanden

Na de laatste box verloopt het abonnement automatisch.

Met producten van o.a.

Happy unboxing!

Ooohh zo spannend! Want wat zal er in zitten? Je kunt niet wachten tot de bezorger er is. Gelukkig kom je er al snel achter hoe laat de bezorger bij je op de stoep staat. Snel rits je de box uit zijn of haar handen en ren je naar binnen. Me-time is aangebroken.

Je haalt de box uit de verpakking en maakt hem open. Deze box is speciaal voor JOU! (en je kleine in je buik). Een feestje om te geven en om te krijgen, dat is waar we voor staan en daar zorgen wij elke keer weer voor!

We nemen je mee langs de leukste shops en merken en verrassen je iedere twee maanden met een cadeaubox met de leukste babyproducten voor jouw baby! Durf jij het aan?

Unbox

De mooiste cadeauboxen

Durf jij het aan om verrast te worden? Of stel je liever je eigen cadeaubox samen? Neem een kijkje bij onze boxen en zoek de perfecte match.

Create

Stel een box samen

Stel zelf een cadeaubox samen met producten uit het assortiment van Hip&Mama Box! Jij kiest de producten, wij zorgen voor een feestelijke verpakking!

Shop

Shop de leukste cadeautjes

Een groot deel van onze collectie is ook los verkrijgbaar. Vanaf drie producten maken wij van jouw selectie een cadeaubox naar keuze!

Wat onze abonnees zeggen..

“Het zijn steeds leuke spulletjes die in de boxen zitten. Een verrassing telkens weer voor ons, maar ook voor degene die ons dit abonnement heeft gegeven (oma & meter in spé). We kijken steeds uit naar de volgende box! Een aanrader als cadeautip!”
Stephanie Bollaert, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt. Elke twee maanden een cadeautje van mezelf, voor mezelf 🥰”
Erin Liewus-Timmer, Nederland
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.