Elke twee maanden een verwenmoment voor jou

Ons abonnement tijdens je zwangerschap: het cadeau van jezelf, voor jezelf! De cadeauboxen zijn gevuld met de leukste, liefste, stoerste babyproducten voor je kleine mini! Schrijf je nu in en krijg een #momlife shopper cadeau!

Abonneer direct

Kies je voor een abonnement of shop je eenmalig een box?

Kies je voor een abonnement? Dan ontvang je 4 cadeauboxen en kun jij 4 keer genieten van het unboxing moment! De box wordt gratis verzonden binnen Nederland en België, is maandelijks opzegbaar en bevat een thema welke jij selecteert (jongen, meisje, unisex of nog onbekend).

Je cadeau bij het abonnement!

Abonneer je nu en ontvang een #momlife shopper CADEAU bij je eerste box!

Abonnement

€39,95 per 2 maanden + #momlife shopper CADEAU!

Ik word abonnee
homepage-zelf-samenstellenhomepage-zelf-samenstellen

Shop een box

Vanaf €10,- tot €100,-

Bestel een box

Met Hip&Mama Box aftellen naar het einde van je zwangerschap

4 cadeauboxen, speciaal voor jou samengesteld!

Na 4 boxen verloopt het abonnement automatisch. Wil je eerder stoppen? Dat kan altijd!

Met producten van o.a.

Done by Deer

Happy unboxing!

Ooohh zo spannend! Want wat zal er in zitten? Je kunt niet wachten tot de bezorger er is. Gelukkig kom je er al snel achter hoe laat de bezorger bij je op de stoep staat. Snel rits je de box uit zijn of haar handen en ren je naar binnen. Me-time is aangebroken.

Je haalt de box uit de verpakking en maakt hem open. Deze box is speciaal voor JOU! (en je kleine in je buik). Een feestje om te geven en om te krijgen, dat is waar we voor staan en daar zorgen wij elke keer weer voor!

We nemen je mee langs de leukste shops en merken en verrassen je iedere twee maanden met een cadeaubox met de leukste babyproducten voor jouw baby! Durf jij het aan?

Unbox

De mooiste cadeauboxen

Durf jij het aan om verrast te worden? Of stel je liever je eigen cadeaubox samen? Neem een kijkje bij onze boxen en zoek de perfecte match.

Create

Stel een box samen

Stel zelf een cadeaubox samen met producten uit het assortiment van Hip&Mama Box! Jij kiest de producten, wij zorgen voor een feestelijke verpakking!

Shop

Shop de leukste cadeautjes

Een groot deel van onze collectie is ook los verkrijgbaar. Vanaf drie producten maken wij van jouw selectie een cadeaubox naar keuze!

Wat onze abonnees zeggen..

“Het zijn steeds leuke spulletjes die in de boxen zitten. Een verrassing telkens weer voor ons, maar ook voor degene die ons dit abonnement heeft gegeven (oma & meter in spé). We kijken steeds uit naar de volgende box! Een aanrader als cadeautip!”
Stephanie Bollaert, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt. Elke twee maanden een cadeautje van mezelf, voor mezelf 🥰”
Erin Liewus-Timmer, Nederland

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.